Moveability i digitaliseringens spår

Moveability i digitaliseringens spår

Under den sena sommaren och hösten dök plötsligt ett nytt fenomen upp på Stockholms gator och torg. Utan förvarning stod sparkcyklar i långa rader och väntade på en resenär. Vad hade hänt? Och varför var plötsligt VOI det alla pratade om?

I en tid där allt mer kan skötas digitalt – boka städning av ditt hem i telefonen, få din mat hemkörd genom några knapptryck på webben eller beställa din taxi via en app – är det inte så konstigt att även andra typer av transporter digitaliseras. Först ut var sparkcyklarna, men här i dagarna meddelade Techcrunch att Uber nu kommer att satsa på självkörande cyklar och scootrar. black and gray metal tool

Tänk er själva, du öppnar en app på din telefon, klickar runt en stund och efter några minuter kommer en självkörande cykel till din position för att låta dig hoppa på och cykla iväg. Och sen jämför vi det med att det för bara några år sedan inte var möjligt att bära omkring vad som egentligen är en liten dator med touch display i fickan.

Det är precis så här snabbt digitaliseringen går framåt. Och det gäller för oss alla att hänga med om vi ska ha en chans på morgondagens marknad.

Vill ditt företag hitta strategier för att digitalisera er verksamhet? Hör av er till oss!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Britny