Samsung Galaxy Fold – framtidens mobiltelefon?

Samsung Galaxy Fold – framtidens mobiltelefon?

I dagarna presenterade Samsung sin nya storsatsning till mobilvärlden – Samsung Galaxy Fold. Denna mobil ska vara revolutionerande i sin presentation, och vi ska berätta varför!

Vad som har lett fram till hajpen är främst att mobiltelefonen är böjbar och kan fällas ut. Den har först en mobilstorlek på 4,6 tum och sedan när den vecklas ut övergår den till 7,3 tum, likt en surfplatta. Vad som också är imponerande är att det går att multitaska mellan applikationer samtidigt. Du kan alltså ha uppe Youtube, Google maps och Facebook messenger samtidigt.

Länge har mobilvärlden strävat mot att göra skärmar mindre, men nu har spelplanen ändras genom ett första steg mot större skärm – fast med smidigheten i behållning i och med sin fickstorlek och en bättre funktionalitet. Möjligheten till valfrihet har öppnats upp – du väljer själv; stor skärm eller liten skärm.

Samsung har ändrat förutsättningarna på marknaden och har vågat ta sig an en stor utmaning, beundransvärt men också aningen naivt. Kommer produkten att leva upp till förväntningarna och en tänkta wow-faktorn? Vi gissar att den nya banbrytande mobiltelefonen kommer att åka på en del törnar innan den är komplett. Men, det får framtiden utvisa.

Bildkälla: www.samsung.com

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Britny