Junior Strategist Intern

Britny söker en strateg som är med och utvecklar våra kunders erbjudande inom affärsutveckling och kommunikation för att möta morgondagens behov. Du är bekväm i workshopsammanhang och kommer att vara en del av ett faciliterande team. Som junior strateg utforskar du just nu vilken som kommer bli din spjutspetskompetens.

 

Vad kan Britny erbjuda?
Hos oss är du del av en dynamisk miljö. Du får ta mycket eget ansvar och får stort eget mandat för att verkligen vara med och påverka både byrån och de projekt du är med i. Du kommer att ha kundrelation och få presentera strategiska förslag på deras utmaningar.

 

Som en del av ditt internship får du en utvecklingsplan, coachning och handledare. Du kommer att befinna dig i en spännande miljö i ett coworkingspace med företag från hela världen.

 

Vi ser gärna att internshipet leder till en anställning.

 

Vad gör Britny?
Britny är en strategisk transformationsbyrå som hjälper sin kunder med morgondagens utmaningar. Det handlar om digitala insikter, långsiktigt affärsutveckling och kulturarbete inom organisationen. Vi faciliterar den strategiska dimensionen av förändringsarbetet.

 

Skicka ditt CV och personliga brev till work@britny.se

Britny