News

Creative Strategy Intern

Creative strategy intern


Britny söker en ny kreativ strategisk intern som gärna har spjutspetskompetens inom till exempel design, kod, copy eller analys. Du är duktig i workshopsammanhang, gärna som facilitator eller annars som medhjälpare. Du har hög energi och vill hjälpa spännande varumärken att transformeras. Som kreativ strateg är du med och tar fram lösningar för kunder inom affärsutveckling och kommunikation.

Vad kan Britny erbjuda?
Hos oss är du del av en dynamisk miljö med hundratals andra entreprenörer i co-working ytorna hos The Park. Du får ta mycket eget ansvar och får stort eget mandat för att verkligen vara med och påverka både byrån och de projekt du är med i. Du kommer att ha kundrelation och få presentera strategiska förslag på deras utmaningar.

Som en del av ditt internship får du en utvecklingsplan, coachning och handledare. Du kommer att befinna dig i en spännande miljö i ett coworkingspace med företag från hela världen. Vi ser gärna att ditt internship leder till en anställning hos oss.

Vad gör Britny?
Britny är en strategisk transformationsbyrå som hjälper sin kunder med morgondagens utmaningar. Det handlar om digitala insikter, långsiktigt affärsutveckling och kulturarbete inom organisationen. Vi faciliterar den strategiska dimensionen av förändringsarbetet.

 

Skicka ditt CV och personliga brev till work@britny.se.