News

Apply for Project Manager!

Are you our next rising star?

Vi söker en projektledare med ett särskilt intresse för strategi och digital transformation

 

Britny är en strategisk transformationsbyrå som hjälper sina kunder med morgondagens utmaningar. Det handlar om digitala insikter, långsiktig affärsutveckling och förändringsarbete inom organisationer. Vi faciliterar den strategiska dimensionen av förändringsarbete.

 

Vi söker dig

Som idag arbetar som projektledare, managementkonsult, verksamhetsutvecklare eller liknande. Du har erfarenhet av arbete med strategi och genomförande av förändringsprocesser kopplat till digital transformation. Du behärskar konsten att ställa om en organisations vision, strukturer, kultur och förmågor till en alltmer digital omvärld. Du är van att driva komplexa projekt och strategiprocesser med ett helhetsansvar från start till slut.

 

Exempel på arbetsuppgifter:

Förbereda, dokumentera och utvärdera projekt

Genomföra workshops och föreläsningar för ledningsgrupper

Identifiera nya affärsmöjligheter, nykundsbearbetning, merförsäljning inom projekt

Konvertera leads till långsiktiga projekt och förhandla avtal

Konsultativ rådgivning till ledningsgrupper

Omvärldsbevakning och analys

 

Dina egenskaper

Som person är du proaktiv och får saker att hända, du gillar struktur och är effektiv. Du har förmågan att se helheten i ditt uppdrag och utifrån det självständigt planera, driva och följa upp ditt arbete. Du är en stjärna på att entusiasmera och engagerar dina kollegor i lika stor utsträckning som dina kunder. Kundrelationer är något du känner dig helt trygg i och du har inga problem att stå inför såväl stora som små grupper. Du är bra på att på att kommunicera i tal och skrift, både på svenska och engelska.

 

Vi erbjuder

En stimulerande och utmanande tjänst med stort eget ansvar

Goda möjligheter till professionell och personlig utveckling

Ovanligt trevliga kollegor och kunder!

Friskvård och andra roliga aktiviteter

Lokaler i Vasastan i de egna co-working spacet The Park där vi är omgivna av hundratalet andra kreatörer och entreprenörer.

 

Bifoga ditt cv och personliga brev till work@britny.se eller ring Emily Svärd, byråchef 073 504 67 87.