Financial Controller

The Park söker en Financial Controller som gör skillnad

Vill du att din kompetens ska komma till rätta i en värld präglad av digital innovation och startup-känsla? Hör du hemma i en dynamisk miljö med korta beslutsvägar och hög utvecklingstakt omgärdat av en prestigelös och direkt arbetskultur. Då ska du söka det här jobbet.

The Park söker en vass controller med några års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. I rollen som financial controller ser vi en skicklig yrkesperson som kan ta ett helhetansvar för vår redovisning. Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och är begåvad med såväl analytisk förmåga som känsla för detaljer.

I rollen ingår, förutom det vanliga (fakturering, bokföring, redovisning, budget och uppföljning av nyckeltal) att:

  • Digitalisera vårt redovisningsarbete
  • Bidra med ekonomiska analyser och rapporter
  • Utveckla och förbättra ekonomiska rutiner

Övrig tid är du den analytiker och ekonomiske expert vi behöver till vår bolagsutveckling. Du kommer också jobba med systerbolag i företagsgruppen Sprout Park. Arbetet sker i nära samarbete med ägare, vd, projektledare.

I gengäld erbjuder vi
Ett flexibelt och utvecklande arbete i en spännande företagsgrupp som befinner sig i förändring. Är du rätt person ser vi dig utvecklas i rollen och successivt axla ett större ansvar. Vi erbjuder marknadsmässig ersättning och bra anställningsförmåner.

Intresserad?
Skicka ditt CV och personliga brev till oss! Vi genomför intervjuer löpande och är beredda att vänta in rätt person.

Vilka är The Park? 
The Park är ett personligt och kreativt co-working space med kontor, eventytor & konferensrum på två attraktiva adresser i Stockholm med all service inkluderad. Vi har en unik jargong och gemenskap hos oss som byggt upp ett fantastiskt team. Come join us!

Läs mer på www.thepark.se

Vill du söka jobbet? Välkommen att söka här. 

Britny