Financial Controller

Sprout Park söker en Financial Controller som gör skillnad

Vill du att din kompetens ska komma till rätta i en värld präglad av digital innovation och startup-känsla? Hör du hemma i en dynamisk miljö med korta beslutsvägar och hög utvecklingstakt omgärdat av en prestigelös och direkt arbetskultur. Då ska du söka det här jobbet.

Sprout Park söker en vass controller med några års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. I rollen som financial controller ser vi en skicklig yrkesperson som kan ta ett helhetansvar för vår redovisning. Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och är begåvad med såväl analytisk förmåga som känsla för detaljer.

I rollen ingår, förutom det vanliga (fakturering, bokföring, redovisning, budget och uppföljning av nyckeltal) att:

· Digitalisera vårt redovisningsarbete

· Bidra med ekonomiska analyser och rapporter

· Utveckla och förbättra ekonomiska rutiner

Du kommer i hög utsträckning arbeta mot en extern byrå. Övrig tid är du den analytiker och ekonomiske expert vi behöver till vår bolagsutveckling. Arbetet sker i nära samarbete med ägare, vd, byråchef och projektledare.

 

I gengäld erbjuder vi

Ett flexibelt och utvecklande arbete i en spännande företagsgrupp som befinner sig i förändring. Är du rätt person ser vi dig utvecklas i rollen och successivt axla ett större ansvar. Vi erbjuder marknadsmässig ersättning och bra anställningsförmåner.

 

Intresserad?

Skicka in din ansökan snarast möjligt. Vi genomför intervjuer löpande och är beredda att vänta in rätt person.

 

Vilka är Sprout Park?
Sprout Park är en företagsgrupp som utgörs av digitalbyrån Britny och The Park, co-working spaces i Stockholm. Gruppen har även ägarandelar i utbildningsbolaget Hyper Island och Startup-huben SUP46.

 

Skicka ditt CV och personliga brev till work@britny.se.

Britny